5 януари 2016 г.

ДЕН ПРЕДИ СВАДБАТА


         Когато наскоро си назначен на работа подписваш трудов договор и прочиташ цялата правна документния, но когато сключваш брак това е последното нещо за което мислиш. Сватбата най романтичното преживяване, но преди да кажете ДА, трябва да сте сигурни, че сте защитени от закона независимо какво се случва.Ето няколко стъпки преди да кажете ДА:
              Предбрачен договор - не е съсредоточен върху перспективата за развод и разкриване на финансовото положение на другия. В повечето случай, двойките се женят преди да са наясно с огромният ДЪЛГ на другия. Необходимо е да има цялостна картина и комбиниране на финансите в една единица, то този начин брачните партньори ще се защитят по пътя им за напред и няма да неподготвени.
Можем да ви помогнем да започнете с предбрачен договор днес.
         Промяна на името  - има няколко начина да се промените името си законно, най-простият начин е чрез брак. След като това е направено, се получава нова идентификация (например, лична карта шофьорска книжка и др..) и сигнал за всеки, който прави бизнес с вас (например, банки, кредитни карти, застрахователни компании) за новите промени.
          Сватбените договори  - съвсем естествено е да искате вашият сватбен ден да бъде перфектен, доколкото е възможно. Никога не знаете, какво може да се случи, затова е необходимо да се обезпечите със силата на договорите.
Ето, няколко договори който би трябвало да използвате за вашата сватба:
Консултантски договор за сватба
Кетъринг договор
DJ договор
Договор за фотография

Договор за видеография
Договор за услуги

   Застраховки на отговорности - местата на който се извършват сватбени тържества изискват от вас да подпишете освобождаване от отговорност.  Ако при вас е така, ви съветвам да подписите застраховка гражданска отговорност. Това ще гарантира, че ако някой се контузи на вашата сватба, вие ще имате застраховка, която да го покрие щетите. След сватбата ви, последното нещо, което ще искате да се притеснявате е плащането на медицински сметки на някой друг, или завеждане на дело.

Няма коментари:

Публикуване на коментар